Andre YdelserAndre produkter og ydelser

Podcast

Podcast er det nye sort!
Lydstudiet Aros kan hjælpe din virksomhed med optagelse og redigering af din podcast.
Optagelsen kan finde sted på din location eller i vores professionelle lydstudie.

Sanglogo

I familie med lydlogoet, er sanglogoet. Sanglogoet er en lille, hel sang af typisk 20-40 sekunders varighed, om virksomheden. Måske om det I laver eller det I står for. Men helt sikkert med jeres firmanavn sunget på en måde så man husker det. Sanglogoet kan, ligesom lydlogoet, bruges overalt i jeres markedsføring.

Lydlogo/vignette

Hver måned komponerer og producerer vi lydlogo/vignet til en håndfuld kunder. Lydlogoet er virksomhedens helt egen lyd. En lille melodisløjfe, der med sin melodi, sine toner, sin stemning og sin særlige klang bliver lyden af.. jer. Brug lydlogoet overalt i jeres markedsførring: i jeres tv- eller radiospot, på jeres hjemmeside, telefonsvarer eller som ringetone. Det er branding. Det er smart. Og, tro os - det bliver bemærket.

play_circle_filled
pause_circle_filled
Massive Motorsport
volume_down
volume_up
volume_off
play_circle_filled
pause_circle_filled
Slagterpigerne
volume_down
volume_up
volume_off
play_circle_filled
pause_circle_filled
Strædet Lydlogo
volume_down
volume_up
volume_off

Meditations-cd

Det sker ofte, psykologer, coaches eller undervisere henvender sig til os for at få hjælp til at lave en meditations-cd med indtaling og meditationsmusik. Enten speaker de selv - eller de hyrer en erfaren speaker. Det kan både være en klassisk meditation eller en visualisering, ligesom det kan være indtaling med temaer som mindfullness, hypnoterapi, positiv tænkning eller andre særlige temaer. F.eks. en 30-minutters meditation med speak/voiceover og musik i baggrunden. Eller en enkel løsning, hvor man selv indtaler i vores selvbetjente lydstudie "studie 3". Vil du høre et eksempel på en meditation - eller bare høre mere? Kontakt os i kontaktformularen til venstre, eller ring til op på 7020 1240.

Erotiske Noveller

Erotisk indspilning til både app's, nettet og teletjenester Hos Lydstudiet Aros skriver, indtaler og producerer vi erotiske noveller til brug på forskellige platforme - lige fra app's og teletjenester til hjemmesider. Både på dansk og engelsk - og både til det store og lille budget. Vi er eksperter i at udvalge den rigtige speaker/indlæser så den erotiske novelle-indtaling i den anden ende bliver både troværdig og overbevisende, fræk og tillokkende - og ikke mindst, i en høj lydmæssig kvalitet. Vil du have en prøve på en fræk novelle - eller bare høre mere? Kontakt os i kontaktformularen til venstre, eller ring til op på 7020 1240.

Lydside til video

Vi bliver ofte bestilt til at mixe og producere lydsider til videoer. Det kan være til en reklamefilm til TV2 - eller en virksomhedsfilm til Youtube eller kundens egen hjemmeside. Lydsiderne består typisk af voiceover, musikunderlægning og lydeffekter. Vi giver gerne et bud på både voiceover og lydside til din video, uden beregning.

play_circle_filled
pause_circle_filled
Meditation
volume_down
volume_up
volume_off
play_circle_filled
pause_circle_filled
Erotisk Novelle
volume_down
volume_up
volume_off

Kontakt os

70201240

Åben 08.00 – 16.00

Industrivej 10, 8660 Skanderborg

Email spot@lydstudiet.dk