Radiospot

Hvis du vil I radioen eller på Spotify – Hjælper vi dig

Radiospot

Lydstudiet Aros laver dit radiospot, så det passer til budget, brand og målgruppe. Og vi hjælper gerne med at fådet i radioen eller på Spotify. Giv os et par stikord – eller et færdigt manuskript. For måske ved du præcist hvordan din radioreklame skal lyde, måske ikke. Vi tager teten på det sted, du vil slippe den. Og, vi garanterer, med Lydstudiet Aros kan du slippe den trygt.

Hvad gør radioreklamen så unik?

Mulighederne er mildest talt uendelige med radioreklame. Tag lytteren med til Thailands templer, til rodeofestival i Mexico eller til Islands gejsere. Vi råder over et enormt arkiv med reklamemusik, lydeffekter, og ikke mindst et stor udvalg af gode speakere. Så nu skal lærredet bare males. Lad vores kreative team komme med et bud på jeres nye radiospot.

Radiospots, vi elsker

Vi er til velformulerede, storladne radiospots, gerne med både “kant” og bagtanke. Vi er til færre telefonnumre og mindre snik-snak (den hører til ved middagsbordet, ikke i radioen). Vi søger altid den skarpe punchline, der siger alt. Og så synes vi, radiospots er stærkest, når de kan mærkes; når de rammer en følelse i os. 

Glade Kunder

play_circle_filled
pause_circle_filled
Dating.dk
save_alt
volume_down
volume_up
volume_off
play_circle_filled
pause_circle_filled
Socialdemokratiet_Jacob Bundsgaard
volume_down
volume_up
volume_off
play_circle_filled
pause_circle_filled
Grøn Koncert-Jacob Haugaard
volume_down
volume_up
volume_off

Hør eksempler

Vælg Kategori

Lyt