Om os

Hvem er vi

Kort fortalt om Lydstudiet Aros
Lydstudiet Aros blev etableret i 2008.

Vores kontorer og studier ligger på Industrivej 10 nær Århus

Hvad laver vi?

Vi producerer radiospots og imaging/jingler, vi indtaler voiceovers - og indspiller sang og musik. Navnet 'Lydstudiet Aros' snyder måske lidt, for vi bruger faktisk flere kræfter på radiospots og voiceovers - end på traditionelle studieindspilninger. Vi opfatter os selv som et kombineret lydstudie og reklamebureau. 'Bureau' fordi vi selv opdigter og skriver de fleste reklamer, vi producerer.

Vores Kerneværdier

Innovation (vi er nytænkende – opfindsomme – idérige. Vi er gode til at skabe og tænke nyt. Vi tør at lede og blive ledt)
Hjerte (vores relationer og netværk har en stor værdi, og vi nærer dem gennem venlighed, omtanke og respekt)
Professionalisme (vores ambition er et stort know-how og en høj ekspertise indenfor radiospots, voiceovers og studieindspilninger. Vi kan stå inde for kvaliteten på vores produkter/projekter).

En Uformel at arbejde på

En uformel måde at arbejde på
Når vi tilbyder vores arbejdstyrke, tilbyder vi indlevelse og nærvær. Vi prioriterer de kreative processer og den kon(s)tante udfordring det er, at tænke ud af “boksen”. Mange af vores kunder elsker vores uformelle og ukonventionelle måde at drive virksomhed på. Måske fordi de kan mærke, vi tager vores arbejde seriøst, men gør det modsatte, når det kommer til os selv!?

Alene er vi ringe, men sammen er vi stærke

Lydstudiet Aros er sammensat af resourcestærke ansatte og freelancere, i og udenfor huset. De opgaver, vi ikke selv kan løse, eller som andre er bedre til, er outsourcet. Det gør vores produkter og services bedre og mere nuanceret, og det holder priserne nede, fordi vi kun betaler den involverede for den faktiske opgave.